Foto’s en video’s

Onder een stralende zon hadden we ons eerste optreden sinds lange tijd tijdens de zaterdageditie van Tocht om de Noord 2021. Wel op anderhalve meter afstand, maar dat mocht de pret niet drukken!

Op zaterdag 26 maart hadden we een heel gezellige fotoshoot in de hallen van Siep&Co in Oude Pekela. Robin Huisman van Huisman Media heeft ons als koor, in stemgroepen en individueel gefotografeerd. Het resultaat hiervan is overal op de website te zien.

Wat werkte het zonnetje weer mee tijdens ons optreden op de Schutsemarkt in Nieuwe Pekela…  Wij hebben ervan genoten en, aan de reacties te merken, het publiek ook!

Op 24 juni traden we weer bij Kopje Genieten in Sellingen in het kader van "Westerwolde Rijgt". Ook deze keer hadden we er prachtig weer bij. Het was erg leuk om te zien hoe enthousiast het publiek reageerde en zelfs om een toegift vroeg!

Tocht om de Noord 23 sept. 2023

Ook dit jaar hebben we weer gezongen tijdens de Tocht om de Noord. Deze keer was onze eigen regio aan de beurt en zongen we in Bourtange. We hadden even een flinke regenbui, maar verder was het heerlijk zingen daar! Het publiek reageerde erg enthousiast.
Als koor hebben we ook erg genoten van het zingen van enkele nummers met popkoor Ripa, die na ons op het programma stond.