Foto’s en video’s

Onder een stralende zon hadden we ons eerste optreden sinds lange tijd tijdens de zaterdageditie van Tocht om de Noord 2021. Wel op anderhalve meter afstand, maar dat mocht de pret niet drukken!

Op zaterdag 26 maart hadden we een heel gezellige fotoshoot in de hallen van Siep&Co in Oude Pekela. Robin Huisman van Huisman Media heeft ons als koor, in stemgroepen en individueel gefotografeerd. Het resultaat hiervan is overal op de website te zien.

Wat werkte het zonnetje weer mee tijdens ons optreden op de Schutsemarkt in Nieuwe Pekela…  Wij hebben ervan genoten en, aan de reacties te merken, het publiek ook!Optreden Westerwolde Rijgt, 24 juni 2023

Op 24 juni traden we weer bij Kopje Genieten in Sellingen in het kader van "Westerwolde Rijgt". Ook deze keer hadden we er prachtig weer bij. Het was erg leuk om te zien hoe enthousiast het publiek reageerde en zelfs om een toegift vroeg!


Tocht om de Noord 23 sept. 2023

Ook dit jaar hebben we weer gezongen tijdens de Tocht om de Noord. Deze keer was onze eigen regio aan de beurt en zongen we in Bourtange. We hadden even een flinke regenbui, maar verder was het heerlijk zingen daar! Het publiek reageerde erg enthousiast.
Als koor hebben we ook erg genoten van het zingen van enkele nummers met popkoor Ripa, die na ons op het programma stond.Optreden met Dindua Vlagtwedde, 17 november 2023

We kunnen terugkijken op een geslaagd optreden! Voor een volle zaal mochten we drie blokjes zingen uit ons repertoire. Als afsluiter zongen we onder begeleiding van het korps “Engelbewaarder”‘: een nummer wat volledig buiten ons gangbare genre ligt, maar voor een keer leuk was om te doen. Flashmob in winkelcentrum 't Rond, 9 december 2023

Op zaterdag 9 december hebben we een flashmob gehouden in Winschoten, op initiatief van de Soroptimistenclub Eemsmond. Op deze manier willen zij aandacht vragen voor Orange the World, een actie om geweld tegen vrouwen onder de aandacht te brengen. Het lied “You’re the voice” paste qua tekst heel goed bij dit doel.
Uit het publiek kwamen heel leuke reacties en ook in de media waren heel positieve geluiden over ons optreden te horen.


Vocale en Muzikale dag Winsum, 20 april 2024

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde korendag in Winsum. Op 3 verschillende locaties mochten we ons repertoire aan het publiek laten horen: op de podiumwagen op het Dorpsplein, in De Hoogte en in de Centrumkerk.
Wat is het toch heerlijk om zo samen te kunnen zingen en optreden! De reacties van het publiek waren heel positief.
De fantastische catering door de familie Hogeveen- Thie werd door ons allemaal erg gewaardeerd.